Vanhan kirjallisuuden päivien kasvomaskit ovat nyt tilattavissa!

maski kuva scaled

27.05.2021

Vanhan kirjallisuuden päiville painettiin erä kankaisia kasvomaskeja. Kasvomaskit saapuivat toimistolle tiistaina ja niitä voi nyt tilata verkkokaupastamme!

Päädyimme kankaisten kasvomaskien painatukseen, koska ekologisuus on tapahtuman yksi tärkeimpiä arvoja. Haluamme luoda myös turvallisen tapahtuman ja suosittamme tapahtumassa käytettävän kasvomaskia. Tapahtumassa saa tietysti myös käyttää kertakäyttöisiä maskeja.

Kasvomaskit ovat mustia ja maskin oikealla puolella on valkoisella teksti ”Vanhan kirjallisuuden päivät Sastamalassa”. Vanhan kirjallisuuden päivien kasvomaski on puuvillainen ja uudelleenkäytettävä kaksikerroksinen kasvomaski, jossa on antimikrobikäsittely. Antimikrobikäsittely tappaa 99,9-% mikrobeista. Joustavat ja säädettävät korvaremmit takaavat kasvomaskin hyvän istuvuuden. Kasvomaski voidaan pestä 60 C°.

Lähetämme jokaiselle Vanhan kirjallisuuden päivien jäsenelle kasvomaskit kesäkuussa jäsenkirjeen yhteydessä. Vanhan kirjallisuuden päiville 2021 ei tänä vuonna paineta T-paitoja.

Vanhan kirjallisuuden päivät tapahtuma järjestetään 30.–31.7.2021. Tiedotamme tapahtuman järjestelyistä, palveluista, näytteilleasettajista sekä ohjelmasta kesäkuussa.

 

Alla linkki verkkokauppaan, josta löytyy kasvomaskit:

https://vanhankirjallisuudenpaivat.com/kauppa/uncategorized/kasvomaski/

Kesän 2021 ohjelma ja näytteilleasettajat
Vanhan kirjallisuuden päivät siirtyy heinäkuun loppuun