Näytteilleasettajille

Vanhan kirjallisuuden päivät järjestetään seuraavan kerran 28.-29.6.2024 Sylvään koululla, Sastamalassa. Kesän 2024 tapahtuma on Kirjapäivien 40. juhlavuosi.

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi kesän 2024 Vanhan kirjallisuuden päiville alkoi maanantaina 15.1.

Ilmoittautuminen tulee tehdä kirjallisesti nettisivuillemme aukeavan ilmoittautumislomakkeen kautta. Tarvittaessa lähetämme postitse lomakkeen, ole tällöin yhteydessä tuottajaan. Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi onnistuu niin pitkään kuin paikkoja riittää.

Kirjamyyjäksi voi ilmoittautua kirja-alalla toimiva yritys tai yhdistys. Kaikki myyntipaikat ovat kaksipäiväisiä. Ilmoittautumisella myyjä sitoutuu olemaan paikalla tapahtumassa molempina tapahtumapäivinä koko tapahtuman ajan. Myyntipaikkaa ei voi jälleenmyydä. Kirjapäivillä myydään vain kirjallisuuteen liittyviä tuotteita.

Sylvään koulun alakerrassa sekä pihaan rakennetussa teltassa kirjakauppiaina toimivat antikvariaatit. Sylvään koulun yläkerrasta löytyvät myyntipaikat uuden kirjan myyjille sekä kirja-alan toimijoille, kuten kustantajille. Sylvään koulun yläkerran myyntipaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, koulun alakerran sekä teltan myyntipaikat arvotaan perinteisesti. Teltta jaetaan kahteen osaan, toisella puolella telttaa on antikvaarinen kirjamyynti ja toisella puolella telttaa toimii telttaravintola.

 

Myyntipaikkojen hinnat 2024 (alv 0%)

Sylvään koulun alakerta ja teltta (antikvariaatit)

  • 350 euroa / peruspaikka
  • 700 euroa / tuplapaikka

Peruspaikkaan kuuluu kaksi pöytää ja yksi Lundia hylly. Tuplapaikassa on neljä pöytää ja kaksi hyllyä.
(Pöydän koko 0,75 x 2 m / pöytä ja Lundia hyllyn leveys 1 m ja syvyys 30 cm, hyllytasoja 6 kpl)

Sylvään koulun yläkerta (uudet kirjat ja yhdistykset)

  • 250 euroa / yksi pöytä tai vastaava määrä pulpetteja (pöytäala 1,5 m2)
  • 350 euroa / 2-4 pöytää tai vastaava määrä pulpetteja (pöytäala 3-6 m2)
  • 700 euroa / 5 pöytää tai enemmän tai vastaava määrä pulpetteja (pöytäala 7,5 m2-)

(Yhden pöydän koko on noin 0,75 x 2 m, pöytä voi koostua yhdestä pöydästä tai pulpeteista.)

Kaikki myyntipaikat ovat kaksipäiväisiä. Ilmoittautumisella myyjä sitoutuu olemaan paikalla tapahtumassa molempina tapahtumapäivinä tapahtuman ajan. Myyntipaikkaa ei voi jälleenmyydä. Kirjapäivillä myydään vain kirjallisuuteen liittyviä tuotteita.

Muita huomioita näytteilleasettajille kesän 2024 tapahtumasta

Kirjapäivien aikaan Sylvään koulun pihalla on käynnissä työmaa, joka osaltaan vaikuttaa tapahtuman järjestelyihin. Keskeiset työmaasta koituvat muutokset liittyvät myyntipisteiden rakennusaikatauluihin ja parkkipaikkojen sijaintiin.

Myyntipaikkojen rakennusaikataulut muuttuvat siten, että kaikki tavarat tulee tuoda omalle myyntipisteelle jo tapahtumaa edeltävänä päivänä (torstaina 27.6.), sillä autoilla ei enää pääse torstain jälkeen ajamaan koulun pihaan edes lastauksien ajaksi. Lisäksi rakennusaikatauluja tullaan porrastamaan ruuhkien välttämiseksi. Tarkemmat rakennusaikataulut ja muu info toimitetaan ilmoittautuneille ennen tapahtumaa.

Ensi kesän tapahtumassa myös parkkipaikat ovat totuttua kauempana. Liikenne- ja parkkijärjestelyistä tiedotetaan tarkemmin lähempänä tapahtumaa.

Huomioittehan yllä mainitut asiat jo ilmoittautuessanne tapahtumaan. Lisätietoa voi kysyä tuottajalta.

Ilmoittautumislomakkeen pääset täyttämään täältä: ILMOITTAUTUMISLOMAKE.

Tiedustelut myyntipaikoista

Tytti Meriluoto / tuottaja, Vanhan kirjallisuuden päivät

Puh. 050 301 5547 (Tiedustelut mieluiten sähköpostilla)