Kirjamyyjät

 

 

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi kesän 2022 Vanhan kirjallisuuden päiville alkaa maanantaina 3.1. Tarvittaessa lähetämme postitse ilmoittautumislomakkeen, ole tällöin yhteydessä tuottajaan, alla yhteystiedot. Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi onnistuu niin pitkään kuin paikkoja riittää. Kirjamyyjäksi voi ilmoittautua kirja-alalla toimiva yritys tai yhdistys.

Sylvään koulun alakerrassa sekä pihaan rakennetussa teltassa kirjakauppiaina toimivat antikvariaatit. Sylvään koulun yläkerrasta löytyvät myyntipaikat uuden kirjan myyjille sekä kirja-alan toimijoille, kuten kustantajille. Sylvään koulun yläkerran myyntipaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, Sylvään koulun alakerran sekä teltan myyntipaikat arvotaan perinteisesti. Teltta jaetaan kahteen osaan, toisella puolella telttaa on antikvaarinen kirjamyynti ja toisella puolella telttaa toimii telttaravintola.

 

Myyntipaikkojen hinnat 2022
(alv 0%)

Sylvään koulun alakerta ja teltta
350 euroa yksittäinen paikka
700 euroa tuplapaikka
Myyntipaikkaan kuuluu kaksi pöytää ja yksi Lundia hylly. Tuplapaikassa on neljä pöytää ja kaksi hyllyä.
(Pöydän koko 0,75 x 2 m / pöytä ja Lundia hyllyn leveys 1 m ja syvyys 30 cm, hyllytasoja 6 kpl)

Sylvään koulun yläkerta
250 euroa / yksi pöytä
350 euroa / 2-4 pöytää
700 euroa / 5 pöytää tai enemmän
(Yhden pöydän koko on noin 0,75 x 2 m, pöytä voi koostua yhdestä pöydästä tai pulpeteista.)

Kaikki myyntipaikat ovat kaksipäiväisiä. Ilmoittautumisella myyjä sitoutuu olemaan paikalla tapahtumassa molempina tapahtumapäivinä tapahtuman ajan. Myyntipaikkaa ei voi jälleenmyydä. Kirjapäivillä myydään vain kirjallisuuteen liittyviä tuotteita.

 

Tiedustelut myyntipaikoista
Iida-Amalia Nikkilä
Tuottaja, Vanhan kirjallisuuden päivät

Puh. 050 301 5547
(Tiedustelut mieluiten sähköpostilla)