Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi alkaa!

Kirjahylly

15.01.2021

Vanhan kirjallisuuden päivien näytteilleasettajien ilmoittautuminen alkaa maanantaina 1.2.2021. Ilmoittautua voi nettisivuillamme, ilmoittautumislomake aukeaa klo 9 osioon Kirjamyynti. Kirjakauppiaat voivat ilmoittautua myös puhelimitse tuottajalle, alla tuottajan tiedot. Tuottajaan voi olla myös yhteydessä, jos jokin asia askarruttaa vuoden 2021 tapahtumasta. Kirjamyyjäksi voi ilmoittautua kirja-alan toimija, yritys tai yhdistys, myytävien tuotteiden tulee olla kirja-alaan liittyviä. Aloitamme tänä vuonna ilmoittautumisen kuukautta myöhemmin kuin normaalisti, näin saamme hieman lisäaikaa suunnitelmiin sekä koronatilanteen seuraamiseen.

Tulemme ottamaan näytteilleasettajia vähemmän tapahtumaan, kuin aiempina vuosina. Sylvään koulun tilat ovat haastavat, etenkin käytävät ovat ajoittain ahtaita. Teltassa tilaa vaaditaan myös enemmän, vaikka teltan kokoa yritetään kasvattaa mahdollisuuksien mukaan. Kirjakauppiaita vähentämällä saamme lisättyä enemmän liikkumatilaa sekä mahdollisesti vaadittuja turvavälejä tiloihin. Teemme tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa jo tapahtuman suunnitteluvaiheessa. Tapahtuman tulee olla turvallinen kävijöille, mutta myös näytteilleasettajille sekä tapahtuman työntekijöille. Näytteilleasettajien tulee pohtia omalta osaltaan mahdollisten maskien, visiirien ja pleksien käyttöä tapahtumassa. Kesän suosituksista ei vielä ole kenelläkään tietoa, mutta jo ilmoittautuessa näytteilleasettajaksi tulee pohtia valmiutta edellä mainittuihin.   

Olemme toimistolla rauhoittaneet tammikuun erilaisten suunnitelmien tekoon, kuten turvallisuus –ja saavutettavuussuunnitelmien päivitykseen sekä tapahtuman vaihtoehtoisten toteutustapojen pohdintaan. Toivomme, että voisimme järjestää tapahtuman lähes normaalisti 2.–3.7.2021, mutta yritämme keksiä myös vaihtoehtoisia keinoja saada kirjaharrastajat taas kokoontumaan. Vanhan kirjallisuuden päivät tapahtuma on kävijöille ilmainen, joten tapahtumaa ei pystytä järjestämään, jos Suomessa on suuria yleisörajoituksia käytössä. Seuraamme viranomaisten määräyksiä sekä suosituksia koko kevään ja kesän ajan. Haluamme ennen kaikkea tehdä turvallisen tapahtuman. Olosuhteiden niin vaatiessa voimme peruuttaa tapahtuman lyhyelläkin varoitusajalla. Tiedotamme muutoksista nettisivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa. Seuraathan Vanhan kirjallisuuden päiviä Facebookissa, Instagramissa sekä Twitterissä.

Iloista alkanutta vuotta 2021, toivotaan vuodesta turvallisesti tapahtumarikasta!

Tuottaja:
Iida-Amalia Nikkilä
puh. 050 301 5547
s-posti: iida-amalia.nikkila(at)sastamala.fi

Vanhan kirjallisuuden päivät siirtyy heinäkuun loppuun
Vanhan kirjallisuuden päivät 2021