Vanhan kirjallisuuden päivien ohjelmavaliokunta esittäytyy: Anne Rutanen

Anne uusi verkko1

26.02.2019

Kirjapäivien teeman mukaisen ohjelman ideoi, suunnittelee ja valmistelee ohjelmavaliokunta. Ohjelman suunnittelu on kiivaimmillaan joulukuusta helmikuun loppuun.

Suomen tietokirjailijat ry:n viestintäpäällikkö Anne Rutanen on ensimmäistä kauttaan Kirjapäivien ohjelmavaliokunnassa. Hänelle kirjallisuus on työn lisäksi rakas harrastus. Täydellinen onni on uppoutua hyvään teokseen, mieluiten veden äärellä.

Anne on osallistunut Vanhan kirjallisuuden päiviin vuosien ajan useissa eri rooleissa. Ensimmäisen kerran hän vieraili tapahtumassa Turun Sanomien kesätoimittajana. Toimittajavuosien jälkeen hän on ollut tapahtumassa muun muassa myymässä kirjoja kustantamon edustajana sekä haastattelijana ja juontajana lavaesityksissä. Tapahtumassa parasta on jokavuotinen lämmin tunnelma.

Anne on uusi ohjelmavaliokunnassa ja hän odottaa työskentelyltä hauskaa ja innostunutta ideointia siitä, miten hyvästä tapahtumasta saataisiin vielä entistäkin kiinnostavampi. Vakikävijöiden palvelemisen lisäksi Anne odottaa keskustelua siitä, miten tavoitetaan myös uusia kävijäjoukkoja.

Terveiset Vanhan kirjallisuuden päivien yleisölle: ”Lämpimästi tervetuloa Vanhan kirjallisuuden päiville! Siellä paistaa aina aurinko.”

 

 

Kuva: Linda Lappalainen

Vanhan kirjallisuuden päivien ohjelmavaliokunta esittäytyy: Kati Solastie
Vanhan kirjallisuuden päivien ohjelmavaliokunta esittäytyy: Mikko Pelttari