Näytteilleasettajille

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi kesän 2023 Vanhan kirjallisuuden päiville alkoi maanantaina 30.1. Ilmoittautumislomakkeen pääset täyttämään täältä: ILMOITTAUTUMISLOMAKE.

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi onnistuu niin pitkään kuin paikkoja riittää. Kirjamyyjäksi voi ilmoittautua kirja-alalla toimiva yritys tai yhdistys.

Tarvittaessa lähetämme postitse ilmoittautumislomakkeen, ole tällöin yhteydessä tuottajaan, alla yhteystiedot.

Huomioithan, että kesän 2023 tapahtuma järjestetään Vammalan ammattikoululla ja Vexve Areenalla perinteisen tapahtumapaikan ollessa remontissa. Kirjamyynti tapahtuu Vammalan ammattikoululla ja tapahtuman ohjelmalava sijaitsee Vexve Areenalla. Näiden paikkojen etäisyys on n. 200 metriä. 

Vammalan ammattikoulun alakerrassa sekä pihaan rakennetussa teltassa kirjakauppiaina toimivat antikvariaatit. Vammalan ammattikoulun yläkerrasta löytyvät myyntipaikat uuden kirjan myyjille sekä kirja-alan toimijoille, kuten kustantajille. Vammalan ammattikoulun alakerran sekä teltan myyntipaikat arvotaan perinteisesti. Telttassa toimii antikvaarisen kirjamyynnin lisäksi pieni kahvio. 

Tiedustelut myyntipaikoista

Tytti Meriluoto / tuottaja, Vanhan kirjallisuuden päivät

Puh. 050 301 5547
(Tiedustelut mieluiten sähköpostilla)

Myyntipaikkojen hinnat 2023 (alv 0%)

Vammalan ammattikoulun alakerta ja teltta (antikvariaatit)

• 350 euroa yksittäinen paikka
• 700 euroa tuplapaikka

Myyntipaikkaan kuuluu kaksi pöytää ja yksi Lundia hylly. Tuplapaikassa on neljä pöytää ja kaksi hyllyä.
(Pöydän koko 0,75 x 2 m / pöytä ja Lundia hyllyn leveys 1 m ja syvyys 30 cm, hyllytasoja 6 kpl)

Vammalan ammattikoulun yläkerta (uudet kirjat)

• 250 euroa / yksi pöytä
• 350 euroa / 2-4 pöytää
• 700 euroa / 5 pöytää tai enemmän — Huom. nämä yläkerran suuremmat paikat toteutetaan väistötilan mahdollisuuksien mukaan. Tänä vuonna luokkatiloja ei ole valitettavasti mahdollista saada ainoastaan omaan käyttöön.

(Yhden pöydän koko on noin 0,75 x 2 m, pöytä voi koostua yhdestä pöydästä tai pulpeteista.)

Kaikki myyntipaikat ovat kaksipäiväisiä. Ilmoittautumisella myyjä sitoutuu olemaan paikalla tapahtumassa molempina tapahtumapäivinä tapahtuman ajan. Myyntipaikkaa ei voi jälleenmyydä. Kirjapäivillä myydään vain kirjallisuuteen liittyviä tuotteita.