Kirjapäivien ystävät, 5

oSA5

18.06.2019

Tällä viikolla Kirjapäivien ystävissä esitellään jälleen kirjapäivien historiaan suhteutettuna melko uusi kirjamyyjä, sillä Viia Suomen All Works! on mukana tapahtumassamme tänä vuonna neljättä kertaa. Viialta kannattaa napata matkaan kirjojen lisäksi myös loistava elämänfilosofia ”kaikki järjestyy”, joka näkyy tietenkin myös kirjakaupan nimessä! All Works!:in löydät kirjapäivillä teltan puolelta Sylvään koulun pihasta.

Viia Suomi / All Works!

1. Kerro itsestäsi ja liikkeestäsi.
Olen Viia Suomi, ja minulla on nettikirjakauppa nimeltä All Works! Yleensähän kaikki järjestyy, tavalla tai toisella.

Jos ei etsimäänsä kirjaa löydä, voi kuitenkin vastaan tulla toinen saman aihepiirin kirja ja siitä voi olla tosi iloinen.

2. Mikä sai sinut osallistumaan Vanhan kirjallisuuden päiville? Kuinka usein olet osallistunut?
Olemme mukana neljättä kertaa. Tapahtuma on mukavan rento, sisältää loistavan ohjelman ja tuo paikalle paljon vakikävijöitä. On mukava tavata asiakkaita kasvokkain, toteuttaa toiveet ja jutella kirjoista.

3. Miksi kirjapäiville kannattaa tulla?
Sastamalaan on aina ilo tulla! Paljon erilaisia myyjiä, joten jokaiselle kävijälle löytyy varmasti uusia löytöjä tuttujen myyjien valikoimista.

4. Mitä sinulle merkitsee tämän vuoden tapahtuman teema, Oikeus ja kohtuus?
Olisiko se ”on oikeus omistaa kirjoja, mutta kohtuudella”? 🙂

5. Mitä muuta kesääsi kuuluu kirjapäivien lisäksi?
Lomaan kuuluu aina matkustelua, sukujuhlia, herkuttelua, lukemista ja lorvailuakin.  Loma on myös hyvää aikaa kirjahyllyjen siivoamiseen ja järjestelyyn.

6. Mikä on lempikirjasi?
Tällä hetkellä luen eniten lastenkirjoja yhdessä 5-vuotiaan tyttäreni kanssa. Juuri nyt lempikirjani taitaa olla Mauri Kunnaksen Hullunkurinen lintukirja, jota olemme yhdessä hihitelleet ja jonka avulla olemme tunnistaneet jo monta metsän lintua. Löytämisen riemua ikään katsomatta. Suosittelen kirjaa aloitteleville lintubongareille ja kaikille lintujen ystäville.

7. Terveiset kirjapäivien kävijöille.
Uudet ja vanhat asiakkaat, tervetuloa ostoksille!

Ohjelmaa katsottavissa verkossa
Tervetuloa Sastamalaan!