Kirjapäivät 2023

IMG 1752

04.07.2023

Kesän 2023 Kirjapäivät vietettiin väistötiloissa Vammalan ammattikoululla ja Vexve areenalla 30.6.–1.7. Tapahtuma houkutteli runsaasti kirjan ja kirjallisuuden ystäviä nauttimaan monipuolisesta ohjelmasta, kirjapöytien tarjonnasta, tapahtumaravintolan antimista ja tapaamaan tuttuja. Kirjapäivät tavoittaa kaikenikäisiä kävijöitä, Lasten omien kirjapäivien nuorimmista osallistujista vanhempaan ikäluokkaan asti.

Ohjelman teemana oli Jalo kilpa ja teemaa käsiteltiin monipuolisesti. Ohjelmaa kiiteltiin jälleen tasokkuudesta ja monipuolisudesta. Näytteilleasettajia oli yli 60 ja myyntipöytien äärellä kävi mukava kuhina.

Ohjelmasta on Vanhan kirjallisuuden päivien Youtube-kanavalla katsottavissa Avajaiset ja keskustelut kirjallisuuspalkinnoista sekä urheilun ulottuvuudesta kirjoissa.

Iso kiitos kaikille tapahtuman onnistumiseen vaikuttaneille, esiintyjille, näytteilleasettajille, työntekijöille, talkoolaisille, yhteistyökumppaneilla ja erityisesti kävijöille. Kävijät tekevät tapahtuman.

Vuonna 2024 Vanhan kirjallisuuden päivät viettää 40-vuotisjuhlavuottaan juhannuksen jälkeen perjantaina ja lauantaina 28.6.–29.6.2024. Tapahtumapaikka varmistuu syksyn 2023 aikana.  Asiasta tiedotetaan heti, kun paikka on päätetty. Ohjelmavaliokunta aloittaa ohjelman suunnittelun syyskuussa ja yhdistyksen hallitus kokoontuu lokakuussa. Siitä lähtee jälleen vuosikellon mukaiset toimenpiteet kohti kesää 2024.

Kuvia tapahtumasta löytyy vuoden 2023 kuvagalleriasta. Kuvat on ottanut Onni Vesa.

Henkilövaihdoksia Suomen vanhan kirjallisuuden päivät ry:n hallituksen ja ohjelmavaliokunnan kokoonpanoon
KIRJARAP – nonstop-räppipaja