Vanhan kirjallisuuden päivien ohjelmavaliokunta esittäytyy: Sakari Katajamäki

20140602 sks 0154

13.02.2019

Kirjapäivien teeman mukaisen ohjelman ideoi, suunnittelee ja valmistelee ohjelmavaliokunta. Ohjelman suunnittelu on kiivaimmillaan joulukuusta helmikuun loppuun.

Toimituspäällikkö Sakari Katajamäki on tällä hetkellä virkaiältään ohjelmavaliokunnan seniori. Kirjat ovat hänelle nykyisin erityisesti tutkimuskohteita ja erilaisten tietojen lähteitä.Hän tuntee olevansa etuoikeutettu, kun saa työskennellä kirjallisuuden ja alan ihmisten parissa.

 

Vanhan kirjallisuuden päivät toimii Sakarille niin kuin monelle muullekin alkuna kesälomalle ja hyvänä mahdollisuutena saada uusia virikkeitä. Tapahtumassa on parasta sen resepti, joka yhdistää parhaita piirteitä seminaareista, kirjamessuista ja kesätapahtumista. Sakarille on tärkeää, että VKP antaa arvoa myös uutuusteoksia vanhemmalle kirjallisuudelle.

Ohjelmavaliokunnan jäsenyys on ollut parhaita luottamustoimia, joissa Sakari on ollut mukana. Ohjenuoraksi tuleville vuosille hän sanoo, että tapahtuman kannattaa pitää kiinni kaikesta siitä, mikä toimii hyvin.

Terveiset Vanhan kirjallisuuden päivien yleisölle: ”Tuokaa tapahtumaan myös ystäviänne!”

Mainosta esitteessä!
Vanhan kirjallisuuden päivien ohjelmavaliokunta esittäytyy: Karo Hämäläinen