Vanhan kirjallisuuden päivät -tapahtuman järjestelyt etenevät kohti tapahtumaa 30.–31.7.2021.

kasidesi scaled

20.07.2021

Pirkanmaan alueellinen pandemiatyöryhmä ilmoitti tänään, että Pirkanmaa on siirtynyt koronan suhteen kiihtymisvaiheeseen. Pandemiatyöryhmä kehottaa kaikkia kiinnittämään erityistä huomiota maskien käyttöön sekä pitämään huolta etäisyyksistä. Näillä toimenpiteillä toivotaan, että koronatilanne helpottuu eikä tarvitse asettaa tiukempia rajoituksia. Työryhmä ei asettanut vielä mitään kokoontumis- tai muita rajoituksia.

Vanhan kirjallisuuden päivät -tapahtumassa terveysturvallisuuteen kiinnitetään huomiota monin toimenpitein. Tapahtumassa on näytteilleasettajia normaalia vähemmän, mikä lisää sisätiloissa väljyyttä. Ohjelmaa on hajautettu useampaan paikkaa ja näin kävijät eivät pakkaudu samaan tilaan. Tapahtumatoimisto ja jäsenpiste on sijoitettu piha-alueella pienempään telttaan. Parkkimaksu maksetaan toimistoon, narikkaa ja lapsiparkkia ei tänä vuonna järjestetä. Juhlasalissa on vähemmän tuoleja ja isommilla riviväleillä kuin normaalisti. Sylvään koululla on useita käsienpesupisteitä ja käsidesiä on saatavilla. Kehotamme jokaista kävijää huomioimaan, että tulee tapahtumaan vain terveenä sekä huolehtii riittävästä etäisyydestä muihin kävijöihin. Sisätiloissa tapahtuman järjestä kehottaa kaikkia käyttämään maskia.

Yhdessä ohjeistuksia noudattamalla, toisemme huomioimalla, pääsemme toivottavasti järjestämään tapahtuman suunnitellusti.

Striimattavat ohjelmaosuudet
Kirjahuutokauppa