Hyvin sujuneet Kirjapäivät

Visit Tampere Vanhan kirjallisuuden päivät Sastamala Laura Vanzo 18 e1620030364282

05.07.2019

Onnistuneet Vanhan kirjallisuuden päivät vietettiin 27.6.–29.6.2019 täydellisessä festarisäässä. Tapahtumassa riitti vilskettä jokaiselle päivälle, kun kävijöitä oli vähintään normivuoden tapaan. Ohjelma sai paljon kehuja ja penkit täyttyivät kuulijoista. Kirjakauppa kävi myös varsin vilkkaana. Kirjakauppiaat saivat lähteä kotiin tyytyväisin mielin ja kävijät laukut täynnä uusia hankintoja.

Suosittuja ohjelmanumeroita olivat perinteiseen tapaan avajaiset. Paljon kuulijoita keräsi myös Kohtuuttomuus -keskustelu. Lauantain suosituin osuus oli iltapäivällä, kun Päivi Istala haastatteli presidentti Tarja Halosta. Kirjapäivät päättävä Tyrvääläinen Tryki keräsi myös salin täyteen kuulijoita.

Jos avajaiset, Oikeus, kohtuus ja ympäristökriisi -keskustelu tai Tarja Halosen haastattelu jäivät näkemättä, niin ne on mahdollista katsoa verkosta, alla linkki.
Katso tästä suositut ohjelmat vuoden 2019 Kirjapäiviltä.

Lämmin kiitos kaikille, jotka olitte mukana järjestelyissä. Monen toimijan yhteistyöllä syntyi jälleen mahtava kesätapahtuma kirjan ystäville. Lämmin kiitos myös kaikille kävijöille, sekä uskollisille vakikävijöille että ensikertalaisille. Toivottavasti nautitte ja saitte mukavia kokemuksia kesäänne.

Vanhan kirjallisuuden päivät seuraavan kerran Sastamalassa 26.–27.6.2020!

Kuva: Visit Tampere Laura Vanzo

Vanhan kirjallisuuden päivät mukana Turun Kirjamessuilla!
Ohjelmaa katsottavissa verkossa