Satunurkka

 

Satunurkka on pieni lasten- ja nuortenkirjoihin erikoistunut kirjakauppa. Toimimme pääasiassa verkkokauppana, mutta varastojen yhteydessä on Ikaalisissa on myös pieni myymälä (avoinna sopimuksesta). Satunurkka vierailee myös erilaisissa myyntitilaisuuksissa ja asiakkaiden luona pitämässä lastenkirjakutsuja.

Satunurkka on syntynyt rakkaudesta lastenkirjoihin. Näemme miten suuri merkitys satuhetkillä on osana lasten tasapainoista kasvua ja miten koko perhe nauttii yhteisistä lukuhetkistä. Meille on tärkeää löytää jokaiselle lapselle ja nuorelle mieleistä luettavaa. Siksi Satunurkan verkkokaupassa voit etsiä kirjaa lapsen harrastuksilla, mielenkiinnon kohteilla, elämäntilanteilla, kasvuvaiheilla tai vaikkapa lempieläimellä. Satunurkan kirjakaupassa ovat myynnissa kirjat 0-16 -vuotiaille, eli kirjallisuutta löytyy niin lapsille kuin nuorillekin.

Sivuiltamme löydät kattavat esittelyt kirjoista, ikäsuositukset sekä videonäytteet, joiden pohjalta ostopäätös on helpompi tehdä. Pieni, palveleva ja suomalainen lastenkirjojen verkkokauppa!

Luetaan yhdessä!

 

Lastenkirjakauppa Satunurkka
https://satunurkka.fi
Keskisenkatu 1-3 B, Ikaalinen