Kirjamyynti ja näytteilleasettajat

ILMOITTAUDU NÄYTTEILLEASETTAJAKSI KIRJAPÄIVILLE!

Vanhan kirjallisuuden päivät järjestetään jälleen juhannuksen jälkeisenä perjantaina ja lauantaina, 29.6.–30.6.2018 Sylvään koululla, Sastamalassa. 

Kirjamyyntipaikkoja löytyy koulun ylä- ja alakerrasta sekä pihaan pystytettävästä teltasta. Teltassa toimii myös ravintola Teltta. Teltan myyntipaikat sekä koulun alakerta ovat varattu antikvariaateille, yläkerta on varattu yleisesti kirjojen ja korttien myyntiin. Myyjäksi voi ilmoittautua Y-tunnuksen omaava yritys/yhdistys. Kirjapäivillä myydään vain kirjallisuuteen liittyviä tuotteita.

Vanhan kirjallisuuden päivien yksittäisten myyntipaikkojen hinnat teltassa ja koulun alakerrassa: 350€ /kaksi päivää (alv 0%), tuplapaikka 700€ /kaksi päivää (alv 0%). Koulun yläkerran myyntipaikkojen hinnat: 350€ /kaksi päivää ja luokkahuone 600€/ kaksi päivää. Kaikki myyntipaikat ovat kaksi päiväisiä, myyjä sitoutuu ilmoittautumisellaan olemaan paikalla molemmat päivät.

Varmista osallistumisesi lähettämällä täytetty ilmoittautumislomake keskiviikkoon 9.2.2018 mennessä, joko sähköpostilla vkp(at)sastamala.fi tai postilla osoitteeseen: 

Vanhan kirjallisuuden päivät/Iida-Amalia Nikkilä
Gallen-Kallelan katu 1,
38210 Sastamala

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Lisätietoja:
Iida-Amalia Nikkilä
puh. 050 301 5547
iida-amalia.nikkila(at)sastamala.fi