OIKEUS JA KOHTUUS

Vanhan kirjallisuuden päivien kesän 2019 teemana on Oikeus ja kohtuus. Teemaa tutkitaan kirjallisuuden ja filosofian näkökulmasta, yhteiskunnallista ulottuvuutta unohtamatta. Luvassa on näkemyksellistä keskustelua niin tulonjaosta kuin moraalista. Tapahtuman ohjelma julkistetaan kokonaisuudessaan huhtikuussa 2019.  Kirjapäivät järjestetään Sastamalassa juhannuksen jälkeen perjantaina ja lauantaina 28–29.6.2019.

Yhdistyksen ohjelmavaliokunnan ja hallituksen kokoonpano

Ohjelmavaliokunnan uudeksi jäseneksi valittiin viestintäpäällikkö Anne Rutanen toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Pietiäisen kausien tultua täyteen. Ohjelmajohtajana jatkaa kustantaja Touko Siltala ja ohjelmavaliokunnan jäseninä kirjailija Paula Havaste, kirjailija-kustantaja Marko Vesterbacka, tiedetoimittaja Mikko Pelttari, päätoimittaja Karo Hämäläinen, toimituspäällikkö Sakari Katajamäki, toiminnanjohtaja Päivi Mäki-Kerttula, luokanopettaja Kati Solastie ja kirjakauppias Timo Surojegin.

Viime vuonna vuosikokous valitsi puheenjohtajan ja hallituksen seuraavalle kolmivuotiskaudelle (2018–20), joten tänä vuonna ei tapahtunut vaihdoksia. Yhdistyksen puheenjohtajana toimii kirja-alan asiantuntija Leena Majander-Reenpään. Hallituksen muut jäsenet ovat päätoimittaja Riku Jokinen. Hänen varajäsenenään toimii kirjailija-kustantaja Marko Vesterbacka. Muina varsinaisina jäseninä ja varajäseninä (suluissa) jatkavat: kirjakauppias Timo Surojegin (kirjakauppias Vesa Hörkkö), kaupallinen johtaja Reetta-Liisa Pikkola (myynti- ja markkinointijohtaja Katja Leino), viestintäjohtaja Kirsti Lehmusto (kirjailija Paula Havaste) ja opinto-ohjaaja Ulla Yli-Hongisto (kansanedustaja Arto Satonen).

Lukuintoista uutta vuotta 2019 kirjallisuuden ystävät!
Kirjavinkkejä syysiltoihin!