Info kävijälle

TAPAHTUMAPAIKKA
Sylvään koulu, Ojansuunkatu 8, 38200 Sastamala.

 

JUNALLA TAI BUSSILLA VANHAN KIRJALLISUUDEN PÄIVILLE
Vammalan rautatieasemalta Sylvään koululle on matkaa noin 2,2km.

Bussilla pääset myös nopeasti Kirjapäiville. Linja-autoasemalta matkaa Sylvään koululle on noin 800 metriä. Tampereelta tullessa Sylvään pysäkiltä matkaa on noin 300 metriä.

Junalla

Bussilla

 

BUSSIKULJETUKSET TAMPEREELTA
Vanhan kirjallisuuden päivät järjestää yhdessä Linja-autoliikenne Antti Lauhamo Oy:n kanssa bussikuljetukset Tampereelta Vanhan kirjallisuuden päiville. Aikataulut on suunniteltu Tampereelle saapuvien juna- ja linja-autoliikenteen mukaan. Matkan hinta 10 €/ hlö/ suunta.

Varaa bussikuljetus Tampereelta

 

LAPSIPARKKI
Kirjapäivillä Sylvään koulun alakerrassa toimii lapsiparkki perjantaina 2.7. kello 10.00-18.00 ja lauantaina 3.7. kello 10.00-17.00. Lapsiparkissa pienemmät kirjanystävät voivat hengähtää hetken elokuvan parissa tai piirrellä taideteoksia. Vanhemmat voivat tutkia myyntipöytiä tai osallistua ohjelmaan lapsen ollessa lapsiparkissa. Veloitus 2 € (sis. mehu ja pientä naposteltavaa).

 

VANHAN KIRJALLISUUDEN PÄIVIEN TOIMISTO
Kirjapäivien tapahtumatoimisto palvelee lehdistöä ja näytteilleasettajia. Tapahtumatoimisto on avoinna näytteilleasettajille torstaista alkaen. Perjantaina ja lauantaina toimisto on avoinna koko tapahtuman ajan, perjantaina klo 10-18 ja lauantaina klo 10-17.

PYSÄKÖINTI
Tapahtuma-alueella on maksullinen pysäköinti, 5 € / päivä.

 

TAVARASÄILYTYS
Maksullinen tavarasäilytys palvelee kävijöitä juhlasalin aulassa perjantaina ja lauantaina, hinta 2 €.

 

TAPAHTUMAN INFOPISTE
Vanhan kirjallisuuden päivien info palvelee kävijöitä koko tapahtuman ajan perjantaina ja lauantaina.

 

 

 

 

 

POSTI PALVELEE SYLVÄÄN KOULULLA
Postin osastolla myynnissä Vanhan kirjallisuuden päivien postikortteja. Lähtevä posti leimataan Vanhan kirjallisuuden päivien erikoisleimalla.

 

SASTAMALA-INFO
Tiedot Sastamalan tapahtumista, majoituspalveluista, ruokapaikoista löydät sivuilta visitsastamala.fi

MATKAILUNEUVONTA
Marttilankatu 12, 38200 Sastamala
Puh. 040 022 9142
S-posti: matkailu(at)sastamala.fi

Ajo-ohje tapahtumapaikalle

Sylvään koulu

Hyppää kaupunkibussin kyytiin

Ilmainen kaupunkibussi on hauska tapa tutustua Sastamalaan

Bussilla pääset helposti ostoksille ja ruokailemaan Sastamalan keskustaan Vammalaan. Voit hypätä bussiin ja bussista pois haluamissasi kohteissa. Kaupunkibussi lähtee tasatunnein rautatieasemalta ja puolelta Vanhan kirjallisuuden päiviltä (Sylvään koululta) ja kiertää mm. Herra Hakkaraisen talon, Pukstaavin ja Tyrvään Pyhän Olavin kirkon kautta.

Oppaan kanssa koet enemmän

Ilmaisen bussikyydin lisäksi saat aimo annoksen Sastamala-tietoutta, kun hyppäät bussin kyytiin Vanhan kirjallisuuden päiviltä perjantaina tai lauantaina klo 12:30 tai 13:30. Asiantuntevaa opastusta tarjoilevat Sastamalan oppaat.

Tarkemmat aikataulut ja reitin löydät oheisesta kartasta sekä ilmaiseksi jaettavasta Vanhan kirjallisuuden päivien tapahtumaesitteestä.