Info kävijälle

Palvelut 2019 

Tapahtumapaikka
Sylvään koulu, Ojansuunkatu 8, 38200 Sastamala.

Junalla tai bussilla Kirjapäiville
Vammalan rautatieasemalta Sylvään koululle on matkaa noin 2,2km.

Bussilla pääset myös nopeasti Kirjapäiville. Linja-autoasemalta matkaa Sylvään koululle on noin 800 metriä. Tampereelta tullessa Sylvään pysäkiltä matkaa on noin 300 metriä.

JUNALLA

BUSSILLA

Lapsiparkki
Kirjapäivillä Sylvään koulun alakerrassa toimii lapsiparkki perjantaina 28.6. kello 10.00-18.00 ja lauantaina 29.6. kello 10.00-17.00. Lapsiparkissa pienemmät kirjanystävät voivat hengähtää hetken elokuvan parissa tai piirrellä taideteoksia. Vanhemmat voivat tutkia myyntipöytiä tai osallistua ohjelmaan lapsen ollessa lapsiparkissa. Veloitus 2 € (sis. mehu ja pientä naposteltavaa).

Pysäköinti
Tapahtuma-alueella on maksullinen pysäköinti, 5 € / päivä.

Tavarasäilytys
Maksullinen tavarasäilytys palvelee kävijöitä juhlasalin aulassa perjantaina ja lauantaina, hinta 2 €.

Neuvonta
Vanhan kirjallisuuden päivien neuvonta palvelee kävijöitä koko tapahtuman ajan perjantaina ja lauantaina.

Vanhan kirjallisuuden päivien toimisto
Kirjapäivien tapahtumatoimisto palvelee lehdistöä ja näytteilleasettajia. Tapahtumatoimisto on avoinna näytteilleasettajille torstaista alkaen. Perjantaina ja lauantaina toimisto on avoinna koko tapahtuman ajan, perjantaina klo 10-18 ja lauantaina klo 10-17.

Sastamala-info
Tiedot Sastamalan tapahtumista, majoituspalveluista, ruokapaikoista löydät sivuilta visitsastamala.fi

Matkailuneuvonta
Marttilankatu 12, 38200 Sastamala
Puh. 040 022 9142
S-posti: matkailu(at)sastamala.fi

Ajo-ohje tapahtumapaikalle

Sylvään koulu

Hyppää kaupunkibussin kyytiin

Ilmainen kaupunkibussi on hauska tapa tutustua Sastamalaan

Bussilla pääset helposti ostoksille ja ruokailemaan Sastamalan keskustaan Vammalaan. Voit hypätä bussiin ja bussista pois haluamissasi kohteissa. Kaupunkibussi lähtee tasatunnein rautatieasemalta ja puolelta Vanhan kirjallisuuden päiviltä (Sylvään koululta) ja kiertää mm. Herra Hakkaraisen talon, Pukstaavin ja Tyrvään Pyhän Olavin kirkon kautta.

Oppaan kanssa koet enemmän

Ilmaisen bussikyydin lisäksi saat aimo annoksen Sastamala-tietoutta, kun hyppäät bussin kyytiin Vanhan kirjallisuuden päiviltä perjantaina tai lauantaina klo 12:30 tai 13:30. Asiantuntevaa opastusta tarjoilevat Sastamalan oppaat.

Tarkemmat aikataulut ja reitin löydät oheisesta kartasta sekä ilmaiseksi jaettavasta Vanhan kirjallisuuden päivien tapahtumaesitteestä.